Over ons

Wij zijn Aïcha en Macy en vormen samen een jonge en innoverende onderneming. Wij staan in de startblokken om de kinderen kennis te laten maken met bewegend leren.

Onze missie

 

Leren doet iedereen anders. Wij geloven in individuele kwaliteiten van het kind. Door diverse leerstrategieën, bewegen en plezier kan ieder kind het beste uit zichzelf naar boven halen.

Aïcha van Paassen

Mijn naam is Aïcha en ik ben 26 jaar. Ik ben woonachtig in De Meern en ben vorig jaar afgestudeerd aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen als Economics & Strategic Sport manager.

Mijn passie voor sport begon al vrij vroeg. Ik heb heel lang gevolleybald en gedanst. Ik doe graag aan bootcamp, kickboksen en zwemmen. Mijn laatste hobby; zwemmen, is ontstaan doordat ik tot voor kort werkzaam was in de Utrechtse zwembaden.

In het laatste jaar van de studie hebben Macy en ik de droom gekregen om ooit onze eigen onderneming te starten. Tijdens de studie kwamen wij erachter dat sport- en bewegen enorm van belang is in het menselijke leven en wat voor positieve effecten dit heeft op vele aspecten. Met deze gedachten willen wij anderen laten ervaren dat sport- en bewegen ook als middel ingezet kan worden. 

Op dit moment ben ik werkzaam bij de Sociale verzekeringsbank. Move Lab is echt mijn uitlaatklep waar ik met mijn enthousiasme de kinderen meer zelfvertrouwen probeer mee te geven-  dit is wat ik zelf vaak heb gemist in het basisonderwijs-  en daarnaast het plezier in leren (terug) te vinden middels bewegen.

Macy Hartman

Ik ben Macy Hartman 26 jaar en woonachtig in Utrecht. Voor de zomer van 2019 ben ik afgestudeerd aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen als Economics & Strategic Sport manager.

Sinds de middelbare school was ik ervan overtuigd dat ik fysiotherapeute wilde worden. Met deze gedachten ben ik gestart op het MBO Sportcollege. Tijdens deze studie wist ik dat er meer was. Ik vond het veel leuker om ervoor te zorgen dat iedereen kon sporten of bewegen. 

Na een periode van lesgeven en het volgen van een HBO studie kwam ik tot de conclusie dat ik mijn passie voor sport graag wil overbrengen. Ik wil enthousiasmeren en laten zien wat voor mogelijkheden sport- en bewegen kan bieden.

Op dit moment ben ik werkzaam bij Team Sportservice provincie Utrecht als buurtsportcoach aangepast sporten. Ik laat inwoners met een beperking zien hoe leuk sport en bewegen is. Ik voer sportadviesgesprekken, organiseer vraaggerichte sport- en beweegactiviteiten en adviseer sportverenigingen om zo inclusief mogelijk aanbod te bieden.

Vanuit Move Lab wil ik ervoor zorgen dat men vanaf jonge leeftijd met plezier kan leren en bewegen. Zelf leer ik het beste wanneer ik iets leuk vind en enthousiast ben! Dat wil ik de jeugd in deze steeds complexere samenleving meegeven.